skynboutique.hu

Pénztárcák, irattartók széles választékban

Főoldal > Női pénztárcák > Lakkbőr pénztárcák

Vica 55 piros lakk bőrpénztárca/strasszköves/

Márka: Via-55
Cikkszám:
CK-835
Ár12 990 Ft

Méretek18,5 x 9 x 3 cm

Nagy méretű, brifkó fazonú női pénztárca kiváló minőségű bőrből és lakkbőrből az elején vizszintes strasszkő díszitéssel.  Fedele patenttal nyitható. Belseje rendkívül praktikus elrendezésű. Négy rekeszes papírpénztartóval rendelkezik, így bőven van helyünk különválogatni papír pénzeinket. Az aprópénztartó cipzárral nyitható. Összesen 9 kártyatartó hellyel és egy igazolványtartó hellyel is rendelkezik a pénztárca. Továbbá egy cipzáras zsebbe tudunk még apróságokat rakni. A pénztárca RFID védelemmel rendelkezik. Díszdobozban szállítjuk.

Hogyan védekezzünk az adatlopások ellen?

Rohanó világunkban nagyon fontos, hogy vásárlási döntéseinket alaposan megfontoljuk. Ha kellő körültekintéssel választunk pénztárcát magunknak, az bizony hosszú évekig szolgálhat bennünket. Tudatos vásárlóinknak az RFID védelemmel ellátott pénztárcáinkat javasoljuk leginkább, hiszen ezzel a módszerrel remekül tudunk védekezni a digitális adatlopás ellen. Az RFID-blokkolóval ellátott pénztárcák olyan fém béléssel vannak ellátva, melyek megakadályozzák, hogy chipes bankkártyánk vagy akár az újabb típusú chipes személyigazolványunkról adatlopás történjen. A népszerű érintős bankkártyákról egy kis kézi terminál segítségével is könnyen le lehet húzni pénzt, szerencsére az RFID védelemmel ellátott termékek ezt is ki tudják védeni!

A marhabőr a legsokoldalúbban felhasználható bőrfajta. Vastagsága és nagy szakító szilárdsága miatt szinte mindenre alkalmas, amit bőrből gyártani lehet.Pénztárca készítéséhez legalkalmasabb a marha nappa bőr. Állaga puha, tapintása selymes, puhasága ellenére nagy a szakítószilárdsága, ezért sokáig lehet használni az ilyen fajta bőrből készült pénztárcát, nem szakad el és nem nyúlik meg.

A divatos lakkbőr

Jelenleg nagyon divatos alapanyag a lakkbőr is. Az utóbbi időkben nagyon népszerű lett a lakkbőrök használata mind a cipőknél, táskáknál és természetesen a pénztárcáknál is. Készítésénél a natúr kikészítésű bőrre egy tükörszerű réteget húznak, amely eltakarja a bőr eredeti karakterét, viszont színt és ragyogóan fénylő kinézetet ad az anyagnak. A pénztárca gyártáshoz készítenek lakkbőrt krokkó,levél,virág,lepke,stb. de a sima tükör lakk is jelenleg nagyon népszerű és már egyre újjabb és merészebb szinekben jelennek meg/pink,rózsaszin,lila,zőld,padlizsán,stb./ Arra, hogy ez az anyag valódi bőrből van, csak a hús oldalon levő valódi nappa bőr felület utal.

A piros egy nagyon érzelmes, gazdag szín.

Minden szín közül talán ehhez kapcsolódik a legtöbb jelentéstársítás, mivel a leginkább figyelemfelhívó.

A kínai kultúrában, ahogy sok más népi hagyományban a boldogsághoz és a jó szerencséhez is ez a szín kapcsolódik.

Miért ne vehetnénk egy piros pénztárcát, hogy szerencsét hozzon?

Tény, hogy egy szépen festett,lakkozott bőr pénztárca piros színben igen mutatós és elegáns, amit könnyebb megtalálni egy sötét bélésű női táskában.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink