Pénztárcák, irattartók széles választékban

Webáruházunkban a június 21 és július 7-e között leadott rendeléseket – szabadság miatt - csak július 7-e után tudjuk feldolgozni és teljesíteni. 
Előfodulhat, hogy a webáruházunkban leadott rendelését  július 7- után nem fogjuk tudni teljesíteni, mivel üzletünk a Westendben ez idő alatt is zavartalanul üzemel és várja a vásárlókat ezért a megrendelt termék időközben elfogyhat - illetve már nem lesz készleten.

Minőségi bőrből készült dupla varrásos Emporio Valentini exkluzív irattartó bőrpénztárca. 

Ez a bőrpénztárca az Olaszországban készült növényi cserzésű bőrök közül is az egyik legigényesebben kidolgozott marhabőrből készül. Az Emporio Valentini márka már régóta megtalálható a magyar piacon színt úgy, mint Olaszországban és a többi európai országban. A klasszikus felületi design több évtizede változatlan, amely erősíti a termék méltán kitűnő hírnevét. A termék belsejében igényes bélés kerül felhasználásra. Az elegáns megjelenésű Emporio Valentini pénztárcák egyaránt kedveltek a hölgyek és urak körében. A tulajdonosok számára élményt jelent egy ilyen pénztárca kézbevétele, használata, nem csak a pénztárca külső megjelenése, de a pénztárca belsejének évtizedek alatt kidolgozott praktikus használhatósága miatt is. Mivel a pénztárcák elegáns megjelenésűek, ezért a bőr felületének színével megegyező színű cérnával van a pénztárca megvarrva mind a külső felületén, mind a pénztárca belsejében.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink