skynboutique.hu

Pénztárcák, irattartók széles választékban

Webáruházunkban a június 21 és július 7-e között leadott rendeléseket – szabadság miatt - csak július 7-e után tudjuk feldolgozni és teljesíteni. 
Előfodulhat, hogy a webáruházunkban leadott rendelését  július 7- után nem fogjuk tudni teljesíteni, mivel üzletünk a Westendben ez idő alatt is zavartalanul üzemel és várja a vásárlókat ezért a megrendelt termék időközben elfogyhat - illetve már nem lesz készleten.

Corvo Bianco Luxury termékek

A Corvo Bianco modellkollekciónál a gyár kizárólag magas minőségű, növényi cserzésű, finom tapintású marhabőrt használ. Ez a típusú bőr a legmegfelelőbb az elegáns modellek gyártásához. A férfi modelleket fekete és barna, a női termékeket fekete, barna és piros színben gyártják. Három modellcsalád készül Corvo Bianco márkanévvel.

Az egyik termékcsaládnál csak férfi pénztárcák készülnek. A modellek fedelének alsó egyharmadába van beleszabva egy bőrbetét amely alul-felül le van tűzve. Ebbe a bőrbetétbe van belenyomva a Corvo Bianco pénztárca márkanév.

A másik termékcsaládnál szintén csak férfi pénztárcák készülnek, a pénztárcák fedelének bőrébe két függőleges benyomás készül. Ezek közé van belenyomva a Corvo Bianco márkalogó. A pénztárcák fedele átkapcsolóval zárhatóak, vagy anélkül is készülnek.

A női modellek fedelének bőrébe a Corvo Bianco Luxury márkajelzés van belenyomva. Ezeknél a termékeknél divat trend a kitűnő minőségű, elegáns bőr használata, párosítva a magas szintű, világszínvonalú munkaminőséggel.

 

Oldalak

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink