Pénztárcák, irattartók széles választékban

Webáruházunkban a június 21 és július 7-e között leadott rendeléseket – szabadság miatt - csak július 7-e után tudjuk feldolgozni és teljesíteni. 
Előfodulhat, hogy a webáruházunkban leadott rendelését  július 7- után nem fogjuk tudni teljesíteni, mivel üzletünk a Westendben ez idő alatt is zavartalanul üzemel és várja a vásárlókat ezért a megrendelt termék időközben elfogyhat - illetve már nem lesz készleten.

Mi is pontosan az RFID?

Magyarországon jelenleg még nem eléggé ismert az RFID pénztárca. A digitális csalások és lopások lassan terjedőben vannak Magyarországon is. Az RFID (Radio Frequency IDentification) egy rádió frekvenciás technológia, amelyet adatok tárolásához és továbbításához használnak, mint például a PayPass bankkártyák esetében is. Gyorsaság és adattárolás szempontjából egy nagyon hasznos technológia. Több veszélyforrást is rejt magában, mint a régebbi fajta bankkártyák, személyi azonosságot igazoló kártyák.

 

Miért biztonságosabb az RFID pénztárca, mint egy átlagos pénztárca?

Webshopunkban már kaphatóak az RFID védelemmel ellátott pénztárcák. Ezeket olyan vásárlóinknak készítettük el, akik leginkább bankkártyával szoktak fizetni, esetleg a megtakarításaikat a bankkártyáikon tárolják és a PayPass típusú kártyát részesítik előnyben. Az RFID pénztárcában egy adatvédő fólia került kialakításra, amelyen keresztül a digitális tolvajok eszközeinek rádióhullámai nem tudnak áthatolni. Így amíg az iratainkat a pénztárcán belül tároljuk, teljes biztonságban vannak.

 Továbbá RFID pénztárcáink között van átkapcsoló nélküli és átkapcsolóval zárható modellek is. Ezért minden vásárló megtalálhatja a számára legpraktikusabb és legbiztonságosabb RFID pénztárca modellt.

A biztonságos pénztárca kiváló ajándék is lehet!

Oldalak

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink