Pénztárcák, irattartók széles választékban

Blog

Miért álmodik Egy Pénztárca Elvesztése: üres, Pénzzel, új Vagy Régi álmok értelmezésével - Álomkönyv - 2020

Miért álmodik Egy Pénztárca Elvesztése: üres, Pénzzel, új Vagy Régi álmok értelmezésével - Álomkönyv - 2020

Pénztárcák és pénztárcák: általános információk

Egy álomban egy pénztárca elveszítése: Miller értelmezése

tartalom

Ár és minőség

keresés

Megtalálni

Éjszakai álmaikban az emberek néha rendkívül kellemetlen eseményeket látnak. Például egy férfi vagy nő elveszíthet egy pénztárcát. Mi az álom? Ezt a rejtélyt kitalálva segít az utazóknak az álmok világában. Az álom részletei segítenek megérteni, hogy mit kell készíteni a valóságban.

A férfi pénztárca története

A férfi bőr pénztárca története

Az ókorban főként a szegény emberek hordtak pénztárcát, mely egy buggyos, zsinórral zárható kis textil zsákra emlékeztetett, hiszen a magasabb társadalmi réteg nem használt pénzt, mert ezt a pénzügyekkel foglalkozó beosztott kezelte.

PIROS PÉNZTÁRCA VONZZA A PÉNZT?

A piros egy nagyon érzelmes, gazdag szín.

Minden szín közül talán ehhez kapcsolódik a legtöbb jelentéstársítás, mivel a leginkább figyelemfelhívó.

A kínai kultúrában, ahogy sok más népi hagyományban a boldogsághoz és a  jó szerencséhez is ez a szín kapcsolódik.

Miért ne vehetnénk egy piros pénztárcát, hogy szerencsét hozzon?

Néhány apró trükk a pénztárcádban, és sokkal több pénzed lesz!

Néhány apró trükk a pénztárcádban, és sokkal több pénzed lesz!

A pénztárca a pénz lakása, ezért bármennyire hihetetlenül is hangzik, ha a 10-esek, 20-sok nem érzik jól magukat benne, akkor szeretnének továbbállni, azaz ilyenkor olyan energiák keletkeznek, amelyek pénzköltésre ösztönöznek. A pénz azokhoz az emberekhez vonzódik, akik tisztelettel bánnak velük.

  

A pénztárca kiválasztása

A pénztárca színe sokat elárul.

Pénztárcád színe többet árul el rólad, mint sejtenéd

NLCafé | 2018. Január 26.

Pénztárcád színe valóban többet mesélhet rólad, mint sejtenéd. Miért éppen emellett a szín mellett döntöttél? Véletlenek nincsenek, ízlésed a személyiségedről árulkodik. Ugyanakkor csöppet sem mindegy, milyen színű a tárcád, könnyen lehet olyan, amelyből szinte szó szerint kiszóródik a pénz. Melyek azok a színek, amelyekkel bevonzhatod a jólétet? Íme, a meglepően találó részletek.

A pénztárca története avagy mikortól használunk pénztárcát

 

 

A pénztárca kiválasztása viszonylag hosszabb távra szól, így érdemes egy igazán jót választani. Azonban azt, hogy milyen is a jó pénztárca, lehetetlen egyetemesen meghatározni, mivel mindenkinek mások az igényei, másra van szüksége. Van, aki imádja gyűjteni az aprópénzt, van, akinek a pénztárcája kész fotóalbum, vannak, aki rengeteg kártyát visz magával mindig, aminek sok hely kell és persze vannak, akiknek fontos, hogy minden kiegészítője, így a pénztárcája is illeszkedjen a stílusához, vagy egyszerűen divatos legyen. Ma már bármilyen színű és formájú pénztárcát választhatsz magadnak;  a klasszikus stílus és a modern darabok kedvelői is megtalálják kedvenceiket. 

Könnyedén gondolhatjuk, hogy a pénztárca nem lehet régebbi „találmány”, mint a papírpénz, ami legfeljebb akkor igaz, ha a ma használatos pénztárcákra gondolunk, illetve mai megnevezésére. Korai „pénztárcákat” már az ókorban is használtak, 

Egy ajándékötlet hölgyeknek

 

 

Érdekes ajándékötletet keres család tagjainak, házastársának vagy barátoknak?

Vagy szeretné, hogy egy olyan öröm pillanatával ajándékozza meg magát, amely sokáig tart minden alkalommal, amikor… fizetnie kell? Ha igen, nézze meg kínálatunkban a legújabb  női bőr pénztárcákat és a jelenlegi trendeket. Sokféle női bőr pénztárcát talál kínálatunkban, ahol mindenki megtalálhatja azokat a női pénztárcákat, amelyek vonzóak a számára, függetlenül attól, hogy természetes vagy ökológiai bőrből készült pénztárcát keres.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink