skynboutique.hu

Pénztárcák, irattartók széles választékban

Főoldal > Női pénztárcák > Lakkbőr pénztárcák

Vica 55 piros lakk bőrpénztárca/elöl kártyatartós/

Márka: Via-55
Cikkszám:
CK-617
Ár11 990 Ft

Csodálatos női pénztárca a legújabb kollekcióból

Külső kiváló minőségű, fényes természetes bőrből és belsőleg matt. Minden portfólió  egyedi stílusú és jellegű . A legújabb trendeknek megfelelően tervezték. Tökéletes ajánlat minden nő számára. Kiváló minőség, tökéletes kivitelezés és egyedi megjelenés  ideális ajánlatunk az Ön számára.

PREMIUM BRAND TERMÉK

A pénztárca elején egy fekete Wia 55 logó  található, ezüst felirattal, szilárdan rögzítve a bőr bajuszához. A logó tökéletesen illeszkedik a teljes portfólióhoz.

A termék számos olyan részletet tartalmaz, amelyek megerősítik a termék eredetiségét, például: eredeti kartonbetétek vagy dombornyomás a bőrön.

Márkás termék vásárlásával biztos lehet abban, hogy a minőséget választja,   és  garantálja  a pénztárca hosszú, kellemes használatát.

Minden pénztárca tökéletesen készült, nagy figyelmet fordítva minden részletre és részletre. Ez garantálja a termék magas tartósságát . Ez a pénztárca sok éven át szolgálja Önt. A fém elemek, a varrás, a cipzár és a portfólió összes eleme PREMIUM osztályú termék  . A bőr, amelyből a pénztárca készül, nagyon kellemes tapintással.

DOKUMENTUMOK HELYE

A pénztárca egy pillanat alatt rögzítve van. Megnyitása után egy tágas szakaszhoz férünk hozzá, amely a következőket tartalmazza:

12  kártyatartó rekesz;

2  átlátszó rekesz szeretteinek fényképeihez;

4  nagyobb, nyitott zseb, például regisztrációs igazoláshoz.

PÉNZ SZAKASZ

 Az érmék behelyezhetők:

1  nagy dupla, táskák, visszazárható  zip

A bankjegyeket addig rejtjük el, amíg:

2  nyitott, széles zseb.

A pénzzsebek elegáns béléssel vannak bélelt a márka logójával.

A piros a sikert jelzi

A piros valódi bőr pénztárca a legjobban néz ki, és a legtöbb nő számára tetszetős. Azt mondják, hogy a piros pénztárcát érzelmi, energikus, erős, bátor és versenyképes emberek viselik. A piros pénztárca formátumú kiegészítés segíti a nőket a tömegből való kitűnésben. Az ilyen színű pénztárcatartók általában támogatják családjukat és sok pénzt kereshetnek. A feng shui szerint viszont a pénzről ismert, hogy  piros, tehát nem "menekülnek" a piros pénztárcáktól . Ezért egy ilyen pénztárca bőség kívánalma lesz. Nem gondoljuk ezt intuitív módon, amikor magadnak, vagy ajándékként választanak egy piros pénztárcát?

Nem számít, mit visel a nő, legyen az ruha vagy normál póló, ha vörös, ez minden bizonnyal felhívja a férfiak figyelmét. Mindig úgy gondolták, hogy a vörös nők vonzóbbak. A piros pénztárca e vonzerejének is eleme. A piros szín a törekvés szimbólumának tekinthető, optimizmust kölcsönöz és ösztönzi a cselekvést, megszabadítja Önt minden korlátozástól. Ez  az öröm színe , és mint tudod, a pénz szereti ragaszkodni azokhoz az emberekhez, akik örömteli és optimista a világ iránt.

Ezek a Wia 55 márka termékei.

paraméterek

Márka: Wia 55

Méret: nagy

Magasság (cm-ben): 11

Szélesség (cm-ben): 19

Vastagság (cm-ben): 4

Érmék zsebének száma: 1

Bankjegyzsebek száma: 2

Helyek száma a kártyákhoz: 12

A dokumentumok helye: 5

Külső zár típusa: patent

A marhabőr a legsokoldalúbban felhasználható bőrfajta. Vastagsága és nagy szakító szilárdsága miatt szinte mindenre alkalmas, amit bőrből gyártani lehet.Pénztárca készítéséhez legalkalmasabb a marha nappa bőr. Állaga puha, tapintása selymes, puhasága ellenére nagy a szakítószilárdsága, ezért sokáig lehet használni az ilyen fajta bőrből készült pénztárcát, nem szakad el és nem nyúlik meg.

A divatos lakkbőr

Jelenleg nagyon divatos alapanyag a lakkbőr is. Az utóbbi időkben nagyon népszerű lett a lakkbőrök használata mind a cipőknél, táskáknál és természetesen a pénztárcáknál is.

A marha bőröket jellemzöen a lakkbőr pénztárcáknál szokás használni.

A lakkbőr egy speciális bőr,amit egy különleges technikával készitenek el.

A lényege az,hogy a bőr felületére gyakorlatilalag egy vagy több lakk réteget

visznek fel.Ezzel a bőrt csillogová és még ellenállóbbá teszik.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink