skynboutique.hu

Pénztárcák, irattartók széles választékban

Főoldal > Női pénztárcák > Lakkbőr pénztárcák

Rovicky nagyméretű bordó bőrpénztárca RFID

Márka: Rovicky
Cikkszám:
CK-1261
Ár14 990 Ft

Nagyméretű, lakkozott női RFID Protect pénztárca - Rovicky

Egy jól ismert lengyel márka  | Egy lengyel márka terméke, amelyben vásárlók ezrei bíznak meg.

Minőség és precizitás  |  Kiváló minőségű természetes lakkbőrből készült,  amelyet átlagon felüli tartósság jellemez. Az ebből az anyagból készült pénztárcát választva évekig biztos lehet benne, hogy azt vásárolja.

Mindig divatos design | Pénztárca időtálló stílusban és gyönyörű színben! Fogadjon egy olyan kiegészítőre, amellyel divatos és kényelmes lesz.

Nagy és nagyon tágas |  A pénztárcában sok praktikus rekesz és zseb található, amelyeknek köszönhetően minden kártya és dokumentum elfér benne, beleértve a nagyobb formátumúakat is, mint például a regisztrációs okmány.

RFID rendszerrel felszerelve  |  Ez a technológia  megvédi a pénztárcában lévő kártyát a számláról származó pénzeszközök ellopása ellen.

A tökéletes ajándék egy nőnek  | A pénztárca márkás dobozba van csomagolva. Időt takaríthat meg a doboz keresésére, ha ezt a pénztárcát ajándékba szeretné adni!

 

Rendezze el a kártyáit

Tágas pénztárcát keres, amelyben könnyedén tárolhat sok kártyát és dokumentumot? 

Lehet, hogy Ön sofőr, és nem szeretne megválni a jármű regisztrációs okmányától, és azt szeretné, hogy minden dokumentum egy helyen legyen?

Kiváló! 

A pénztárcában található:

20 rekesz  kártyáknak  , névjegykártyáknak vagy dokumentumoknak ;

2 zseb nagyobb formátumú dokumentumoknak  , például regisztrációs okmánynak a borítóban a kommunikációs osztálytól.

A kártyák és dokumentumok tárolására szolgáló rekeszek  kopásálló logóval vannak rögzítve . Ezzel  elkerülhető a bőr sérülése a kártya behelyezése és eltávolítása során.

 

Tágas részek készpénzért

A pénztárca  a készpénz szempontjából is nagyon tágas. A pénztartó zsebek, akárcsak a kártyanyílások, szintén  kopásálló  béléssel vannak bélelve.

Az érméket  egy  zsebbe helyezheti. Cipzárral záródik. Ez tágas, így kényelmesen eltávolíthatja belőle az érméket. 

két nagy rekesz  található  a bankjegyek számára  . Ez a számú zseb lehetővé teszi a bankjegyek elkülönítését, ha például egynél több valutát használ.

 

Kiegészítő hátsó zseb

A pénztárca hátulján található zseb nagyszerű kényelmet biztosít. Elfér benne a leggyakrabban használt kártya, vagy egyszeri tömegközlekedési jegyek helyeként is használható. Döntsd el magad!

 

Fényképek szeretteiről kéznél

A legfontosabb funkciókon túl a pénztárca 3 speciális zsebet is kínál, melyekben elhelyezheti szeretteit fényképeit.

A rekeszek jól látható helyen vannak, közvetlenül a táska kinyitása után. Átlátszó ablak formájú, amely egy olyan dokumentumhoz is használható, amelyet átlátszóan szeretne kéznél tartani.

Anyag:

természetes bőr

természetes lakkozott bőr

Kártyanyílások száma:20+

Méretek:

Magasság:10 cm

Szélesség:19 cm

Vastagság:3,5 cm

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink