skynboutique.hu

Pénztárcák, irattartók széles választékban

Webáruházunkban a június 21 és július 7-e között leadott rendeléseket – szabadság miatt - csak július 7-e után tudjuk feldolgozni és teljesíteni. 
Előfodulhat, hogy a webáruházunkban leadott rendelését  július 7- után nem fogjuk tudni teljesíteni, mivel üzletünk a Westendben ez idő alatt is zavartalanul üzemel és várja a vásárlókat ezért a megrendelt termék időközben elfogyhat - illetve már nem lesz készleten.

Főoldal > Bőrpénztárcák 5 995 Ft-ig

Lorenti bőrpénztárca külőnleges mintával

Márka: Lorenti
Cikkszám:
CK-1115
Eredeti ár11 990 Ft
Akciós ár5 995 Ft

Egy patentos fedéllel lehet zárni, amelynek belső felén 4 kártyatartó kapott helyet. Ezekből az alsónak átlátszó fólia az oldala.

A fedél alatt egy lehajtható fül található, ami egy patenttal rögzíthető a pénztárca fő részéhez. Ennek külső felén egy 14x6 cm méretű lapos zseb található, ami szintén lakkbőrből készült.

Lehajtás után az alsó rész belső oldalán 3 db 14 cm széles, matt bőrből készült lapos zseb található amelyek magassága 5,5 és 7,5 cm között változik.

A felső részen 5 kártyatartó és kettő 14 cm széles 6,5 és 7,5 cm magas lapos zseb van.

Ezek mögött helyezkedik el a cipzárral zárható kétrekeszes aprópénztartó, aminek a válaszfala alatt van egy kis hely.

Az aprópénzes rész mögött található a 3 részes, 14 cm hosszú bankjegytartó, aminek az egyik válaszfala dupla falú és cipzárral zárható.

A pénztárca fedele duplafalú, oldalról nyitott. Ide beleférnek a bankjegyek összehajtás nélkül.

A hátoldalon kívülről van még egy 12 cm hosszú, 6 cm mély cipzáros zseb, aminek egyik oldala 3 cm szélesre bővül, így könnyű belenyúlni.

Anyaga:lakkbőr

Szín:fekete

Méretek:

hosszúság:15 cm

magasság:10 cm

vastagság:4 cm

Gyártói kód:76112

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink