skynboutique.hu

Pénztárcák, irattartók széles választékban

Főoldal > Női pénztárcák > Lakkbőr pénztárcák

Eva Rivera női bőrpénztárca belül kártyatartós

Márka: Eva Rivera
Cikkszám:
CK-1141
Eredeti ár12 990 Ft
Akciós ár10 392 Ft

Bemutatunk egy csodálatos, elegáns női bőr pénztárcát a legújabb Eva Rivera kollekcióból. Lakkozott pénztárca, mindig divatos piros színben.

Kiváló minőségű természetes bőrből készül, kívülről lakkozott és belsőleg matt. A pénztárca elején van a Eva Rivera logó. Minden portfólió egyedi stílusú és jellegű. A legújabb trendeknek megfelelően tervezték. Tökéletes ajánlat minden nő számára. Kiváló minőség, tökéletes kivitelezés és egyedi megjelenés ideális ajánlatunk az Ön számára.

Kellemes női pénztárca klasszikus és mindig elegáns piros színben.

A zsebek átgondolt elrendezésének köszönhetően mind a pénz, mind az összes fontosabb kártya és dokumentum elfér.

A márkás  termékek vásárlásakor biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőséget választotta, amely garantálja a pénztárca hosszú távú és problémamentes használatát.

pénztárcák, természetes bőr
- méretek: 18,50 / 9,5 / 3.5 cm
- tájolás: vízszintes

Gyönyörü szép lakk bőrpénztárca,különleges mintázatú,amely patental nyitható.Belül márványozott marha nappa bőr.

Három fakkos papirpénz tartó és zipzáras aprópénz tartóval rendelkezik.A pénztárcába minimum 13

bank és igazolvány tartó hely van,továbbá rendelkezik 3 átlátszó igazolvány,fénykép tartó résszel.

Belső részén a kártya tartók egyik része külön lecsatolhatós patental zárodik.

A piros egy nagyon érzelmes, gazdag szín.

Minden szín közül talán ehhez kapcsolódik a legtöbb jelentéstársítás, mivel a leginkább figyelemfelhívó.

A kínai kultúrában, ahogy sok más népi hagyományban a boldogsághoz és a jó szerencséhez is ez a szín kapcsolódik.

Miért ne vehetnénk egy piros pénztárcát, hogy szerencsét hozzon?

Tény, hogy egy szépen festett,lakkozott bőr pénztárca piros színben igen mutatós és elegáns, amit könnyebb megtalálni egy sötét bélésű női táskában.

Gregorio termékek

A marhabőr a legsokoldalúbban felhasználható bőrfajta. Vastagsága és nagy szakító szilárdsága miatt szinte mindenre alkalmas, amit bőrből gyártani lehet.Pénztárca készítéséhez legalkalmasabb a marha nappa bőr. Állaga puha, tapintása selymes, puhasága ellenére nagy a szakítószilárdsága, ezért sokáig lehet használni az ilyen fajta bőrből készült pénztárcát, nem szakad el és nem nyúlik meg.

A divatos lakkbőr

Jelenleg nagyon divatos alapanyag a lakkbőr is. Az utóbbi időkben nagyon népszerű lett a lakkbőrök használata mind a cipőknél, táskáknál és természetesen a pénztárcáknál is. Készítésénél a natúr kikészítésű bőrre egy tükörszerű réteget húznak, amely eltakarja a bőr eredeti karakterét, viszont színt és ragyogóan fénylő kinézetet ad az anyagnak. A pénztárca gyártáshoz készítenek lakkbőrt krokkó,levél,virág,lepke,stb. de a sima tükör lakk is jelenleg nagyon népszerű és eladható divatcikk. Arra, hogy ez az anyag valódi bőrből van, csak a hús oldalon levő valódi nappa bőr felület utal.

A legjobb bőr kikészítési eljárás

A legdrágább, de egyben a legtermészetesebb bőrkikészítési mód az úgynevezett növényi cserzés. A növényi cserzési eljárás a legjobban adja vissza a bőr felületének karakterisztikáját. Eddig a legszebb növényi cserzett marhabőröket Olaszországi bőrgyárakban készitik. Ezek általában kisebb méretű, magántulajdonú bőrgyárak, amelyek évszázados családi receptek alapján végzik a bőrök kikészítését. A legszebb férfi és női pénztárcák, levéltárcák növényi cserzésű bőrből készülnek.

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink