skynboutique.hu

Pénztárcák, irattartók széles választékban

Főoldal > Női pénztárcák > Lakkbőr pénztárcák

Cavaldi női bőrpénztárca természetes bőr és ökobőrbòl

Márka: Cavaldi
Cikkszám:
CK-1024
Ár9 990 Ft

Tágas női pénztárca természetes és ökobőrből

Hosszúkás női pénztárca, nagyon jó minőségű természetes és ökológiai bőrből. A modellt kényelmes retesz zárja, erős retesszel. Finom akcentus elülső részén színcsík formájában. Tartós, praktikus és gondosan megtervezett belső pénztárca, merev kartondobozba csomagolva.

A pénztárca belsejében van:

9 zseb új típusú hitelkártyákhoz és dokumentumokhoz;

átlátszó fotóablak;

Érme rész cipzárral zárva;

hármas zseb a számlákhoz.

Paraméterek:

Magasság (cm-ben): 10,5

Szélesség (cm-ben): 18,5

Vastagság (cm-ben): 4

Anyag:természetes bőr

Méret:nagy

Fő szín:fekete-piros

A szerelvények színe:ezüst

Minta:kígyó / krokodil bőr

Bezárás:patent

irányultság:vízszintes

kártyahelyek száma:6-10

érme zseb:cipzárral zárva

TERMÉSZETES BŐR ÉS ÖKOBŐR TALÁLKOZÁSA EGY PÉNZTÁRCÁBAN
Anyag, amely "lélegzik"!
Az öko-bőr előállítására szolgáló technológia áttörő mikroporok képződésével jár. Az anyag, ellentétben a PVC-vel, "lélegzik" sem rosszabb, mint a szokásos textilek. Légáteresztő képességének köszönhetően az öko bőr tökéletesen szagtalan, és nem termel "üvegházhatást", nem melegszik túl melegben, de nem feszegeti a fagyot. Az érintés, hogy mindig egy kicsit meleg. By the way, annak a ténynek köszönhetően, hogy a káros funkcionális csoportok nem lépnek be az anyag összetételébe, a poliuretán nem bocsát ki semmilyen káros anyagot, ami megkülönbözteti az öko bőrét ugyanabból a PVC-ből.

Az öko-bőr kopásállósága
A poliuretán a rendkívül nagy kopásállósággal rendelkező polimerek osztályába tartozik. A kopásciklus több mint 40.000-szer! (a legegyszerűbb példa a cipő poliuretán talppal). Ezek a figyelemre méltó tulajdonságok a poliuretánok térbeli hálójának magas mobilitása, mechanikai hatások hatására újjáépítésének képessége. A poliuretán képes a külső deformált polimer háló "öngyógyulására" is.

Egyedülálló fizikai-kémiai tulajdonságai miatt az öko bőr nem reped, nem nyúlik, és általában minden lágyságára nézve nagyon erős és kopásálló anyag. Talán ez az oka annak, hogy az öko-bőrt gyakran használják a bútorgyártásban. Megmutatható megjelenés magas minőségi jellemzőkkel.
A poliuretánok ezen egyedülálló tulajdonságai nagyrészt annak köszönhetőek, hogy modern márkáik sok olyan úgynevezett "funkcionális csoportot" tartalmaznak, amelyek megegyeznek a természetes bőrrel!

Öko-bőr - a természetes bőr alternatívája
Puha, sima és kellemes ahhoz, hogy érintse meg, tökéletesen feldolgozható. A természetes bőrrel ellentétben a megfelelő geometriai alakzatok rendszeres darabolásával készülnek: nincsenek hosszúkás élei, "élettartamát" és valódi bőr "egyéb ajándékai". Az Eco-bőrt olcsó anyagként alakították ki, amely költséges valódi bőr utánzatát követte. Azonban a tudomány és a technológia jelenlegi fejlettségi szintje nemcsak a természetes, hanem sok szempontból felülmúlja a mesterséges bőr tulajdonságait!

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink