skynboutique.hu

Pénztárcák, irattartók széles választékban

Webáruházunkban a június 21 és július 7-e között leadott rendeléseket – szabadság miatt - csak július 7-e után tudjuk feldolgozni és teljesíteni. 
Előfodulhat, hogy a webáruházunkban leadott rendelését  július 7- után nem fogjuk tudni teljesíteni, mivel üzletünk a Westendben ez idő alatt is zavartalanul üzemel és várja a vásárlókat ezért a megrendelt termék időközben elfogyhat - illetve már nem lesz készleten.

Főoldal > Bőrpénztárcák 5 995 Ft-ig

Cavaldi női bőrpénztárca kisméretű fekete

Márka: Cavaldi
Cikkszám:
CK-1081
Eredeti ár9 990 Ft
Akciós ár5 994 Ft

Női pénztárca, minőségi, természetes bőrből. Számos zsebbel és rekesszel rendelkezik.

Magasság (cm-ben): 13,5 Szélesség (cm-ben): 9 Vastagság (cm-ben): 3,5 Hely fényképekhez Érmezsebek száma: 1 Bankjegyzsebek száma: 2 Kártyahelyek száma: 8 Dokumentumrekeszek száma: 6 Fekete szín Alkalmazás színe: ezüst Díszdoboz: Igen

Igényes marhabőrből gyártott, átkapcsolóval zárható Cavaldi női pénztárca, fekete színben. Belsejében kettő papírpénztartó helyezkedik el, az egyik cipzárral zárható, így gond nélkül el tudjuk különíteni nagyobb címleteinket a kisebbektől  A termék emellett kihajtható kártya- valamint irattartó rekeszekkel is el van látva, a másik oldalon szintúgy irat- és kártyatartók kerültek kialakításra. Kívül egy nagyméretű, cipzáros aprópénztartó található. Kettő patenttal rendelkezik, tetszés szerint bővíthető modell.





Kövessen minket Facebookon!

Partnereink