Pénztárcák, irattartók széles választékban

.

A GreenDeed márkánál kizárólag marha vagy bivalybőrők vannak használva. Mind a férfi mind a női modellekre jellemző, hogy a tervezők természetes jellegű bőrőket használnak. Ennél a pénztárca kollekciónál a női pénztárcák és a férfi pénztárcák is sportos jellegűek. Mindkét bőrfajtánál vadász vagy pull up típusú bőrők használatosak.

A vadász típusú bőrők természetes kikészítésű, hordófestett bőrök. A termékek megrendelésétől függően viszonylag kevés vagy közepes mennyiségű olajat tartalmaznak. Sportos jellegű modellek készülnek ezekből a bőrökből, a termékek szélei behajtottak. Ennél a márkánál soha nem használtak eddig vágott, festett vagy festetlen bőrszéleket. A bőrök barna színűek, árnyalatuk a világostól a sötétbarnáig terjed.

Az oil pull up bőrök szintén a barna szín különböző árnyalataiban készülnek, viszonylag magas olajtartalommal. Ezek a bőrök is szintén hordófestettek. Ennek a bőrnek különös ismertetőjele, hogy behajtásnál a bőr színe kivilágosodik. A bőr visszahajtásakor az visszakapja az eredeti színét. Ebből a bőrből is sportos, natúr jellegű termékek készülnek.

A GreenDeed márkára jellemző, hogy a pénztárcák külső felületének tűzésére az átlagosnál vastagabb cérnát használnak. Ezeknek a színe a beige különböző árnyalata. A pénztárcák külső fedelébe vagy a belső felületébe benyomásra kerül a GreenDeed logó melynek közepébe a jellegzetes három levél van belenyomva. A tárcához kellemesen passzoló GreenDeed márkás díszdobozba csomagolva kerül kiszállításra.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink