skynboutique.hu

Pénztárcák, irattartók széles választékban

Főoldal > Férfi pénztárcák

La Scala férfi bőrpénztárca RFID AST1021/T

Praktikus kialakítás azonnal szembetűnő lehet, hiszen a férfi pénztárca fedelén egy igazán elegáns kártyatartót helyeztünk el.
Ez a rész kiválóan alkalmas olyan kártyák tárolására, melyeket gyakran használunk. (Pontgyűjtő kártyák, beléptető kártyák, de akár jogosítvány számára is megfelelő lehet.)

A pénztárca kiváló minősége mellett két fontos tulajdonsággal is rendelkezik, mely értékeink biztonságát hivatott garantálni:

Fedelén átkapcsoló található, mellyel a tárca biztonságosan zárható.

Belsejében RFID védőréteget helyeztünk el, mely megakadályozza a különböző kártyáink illetéktelen leolvasását. (Ez a módszer sajnos egyre inkább elterjed a bűnözők körében)

Praktikus kialakítással rendelkező férfi pénztárca modell.

A pénztárca vásárlóink körében kifejezetten kedvelt belső kialakítással készül:

A termék bal oldalán számos oldalra lapozható kártyatartó zseb található, melyeket egy átkapcsoló pánt segítségével lezárhatunk.

Jobb oldalon elhelyezkedik egy hagyományos aprópénztartó, amely patentos fedelű, így biztonságos tárolás garantál.

Emellett középen egy további, cipzárral zárható tároló is található.

A termék hátuljában egy kétrészes bankjegytartó helyezkedik el, amely tágas méretével lehetővé teszi a bankjegyeink kényelmes és biztonságos tárolását.

Ebben a dizájnos, elegáns férfi pénztárca modellben számos kedvelt és szükséges funkciót helyeztünk el, hogy mindenki számára kiváló választás legyen.

Ajándéknak is remek választás ez a minőségi, valódi bőr pénztárca:

Ez a férfi pénztárca igazán kiváló választás lehet ajándékként is, köszönhetően minőségének és különleges díszdobozos csomagolásának.
A pénztárca csomagolása és doboza nemcsak könnyebbé teszi az ajándékozást, hanem védi is a terméket az esetleges sérülésektől.

A valódi bőr pénztárca letisztult dizájnjával és kissé fényes, puha bőrével igazán elegáns megjelenést kap, melynek érintése egyedi érzést nyújt.

A finom tapintású bőr, a részletek kidolgozottsága a külső és belső részen, a tökéletes megoldások és a jól átgondolt kialakítás mind arról tanúskodnak, hogy egy kiváló minőségű termékről van szó.

Méret: 12 × 9,3cm
-Anyaga: valódi bőr
-Márka: LA SCALA
-Díszdobozba csomagolva
-Cikkszám: AST1021/T

A pénztárca elrendezése:
– Papírpénztartó: 2db
– Aprópénztartó: 1db
– Kártyatartó: 10db
– Irattartó: 6db

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink