skynboutique.hu

Pénztárcák, irattartók széles választékban

Főoldal > Női pénztárcák

Jennifer Jones kisméretű lakkbőr pénztárca kapcsos

Jennifer Jones piros pénztárcája egy klasszikus modern csavarral. A modellt tüzes színe és finom domborítása jellemzi. Ez egy olyan termék, amely könnyen elfér bármilyen pénztárcában.

Bőr pénztárca horoggal rögzítve

A Jennifer Jones magas, piros fülbevaló pénztárcája sok nő választása. A hölgyek nagyra értékelik a termék kiváló minőségét. A lakkozott pénztárca természetes bőrből készült, amely rendkívül tartós. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy ez egy olyan vásárlás, amelyet évekig élvezni fog. A tervezőknek sikerült ügyesen kombinálniuk a funkcionalitást a klasszikus és egyben eredeti megjelenéssel.

Tökéletes pénztárca ajándéknak neki

Ha szerettjének pénztárcát választunk, jó, ha egy bevált modellt választunk. A kampós záródású Jennifer Jones pénztárca az egyik legkelendőbb termékünk. A hölgyek értékelik az optimális méretet és az élénk színeket. A piros szemet gyönyörködtető, de elegáns. A tüzes árnyalat emellett érdekes dombornyomással is díszített. Tökéletes kombinációja a klasszikusnak egy kis avantgárddal.

Funkcionális zsebek

A pénztárcát úgy tervezték, hogy az összes legfontosabb dokumentumát és kártyáját elférjen. A modell egy bankjegyzsebbel és egy erős horoggal záródó érmék zsebbel rendelkezik. Ezenkívül a pénztárcán két átlátszó zseb található fényképek vagy dokumentumok számára, valamint tíz hitelkártya-zseb. A pénztárca rendkívül praktikus, de sok hely van benne a dokumentumok tárolására is. Kiváló választás azoknak a nőknek, akik közepes méretű modellt keresnek.

Leírás:

Piros lakktárca, természetes bőrből.

A német Jennifer Jones márka terméke.

10 rekesszel rendelkezik hitelkártyák, fizetési kártyák és személyi igazolvány méretű dokumentumok számára.

2 átlátszó zseb fényképek, kártyák vagy dokumentumok tárolására.

Zseb bankjegyek számára.

Az érmezseb erős fém kampóval záródik.

A pénztárca elegáns, márkás dobozzal szettben eladó.

RFID védelemmel rendelkezik. Ez egy biztonsági funkció, amely megvédi a pénztárcában lévő érintésmentes kártyákat a külső hozzáféréstől.

Pénztárca méretei:

Szélesség: 12,5 cm.

Magasság: 9,5 cm.

Mélység: 3 cm.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink